bg

Coreografia

Image

Si el que et motiva és la diversió, el ball, la música i tenir un somriure a la cara durant el teu entrenament, amb les classes de COREOGRAFIA treballaràs dur, ho notaràs en el teu cos, però les sessions són tan amenes i entretingudes que oblidaràs que el que fas és entrenar.
Combina l'activitat física amb el plaer de ballar, per convertir-te en una persona més sana i més feliç.

Broadway Dance


Classes coreografiades on es treballa sobre la base de diferents estils: ritmes llatins, hip-hop, jazz, contemporani, etc.
En aquestes sessions la coreògrafa Tere Alonso fa gala de la seva gran creativitat per motivar als alumnes.
Indicat per persones amb un nivell mig de condició física.

Horaris

Cardio Box


És un entrenament aeròbic que té el seu origen en les arts marcials.
Combina moviments de disciplina de defensa personal com el kàrate, la boxa i el taitxí. És un entrenament dissenyat per elevar la intensitat de treball i el nivell de condició física, i aconseguir resultats de forma motivant i saludable.
Indicat per a persones amb un nivell mig-alt de condició física.

Horaris

Step


Eficaç treball que combina l'entrenament cardiovascular, resistència muscular i execució tècnica. Els moviments estan creats prenent com a base una plataforma ajustable en alçada (step). Descobriràs que les sessions de Step no és només pujar i baixar.
Indicat per a persones amb un nivell mig de condició física.

Horaris

Zumba'TS


És una fusió de diferents ritmes i passos fàcils de seguir. L'objectiu és que facis exercici, que gaudeixis i que no puguis deixar de fer-lo! Amb les classes de ZUMBA'TS aconseguiràs beneficis fantàstics a llarg plaç, viuràs una experiència explosiva i t'ompliràs d'energia i bon rotllo.
Indicat per a persones amb un nivell baix-mig de condició física.

Horaris