Instal·lacions

Amb més de 18 anys d’experiència, Terrassasports és un referent per la seva capacitat d’innovació i l’alt nivell del seu equip tècnic. És un centre esportiu que destaca per la seva amplitud.

Les instal·lacions consten de 10 pistes de pàdel, 1 camp de futbol 7, 4 sales d'activitats dirigides, 1 sala de ciclisme indoor, 1 estudi per activitats de consciència corporal, sala de fitness de 1.500 metres quadrats amb zona d'entrenament funcional i crosstraining, piscina interior, piscina exterior amb terrassa-solarium amb vistes a La Mola i a Montserrat, club outdoor de triatló, àrea de preparació de proves d'accés per a Mossos d'Esquadra, Bombers i INEFC, cafeteria i restaurant, guixetes de seguretat gratuïtes a la recepció, departament de salut amb fisioterapeuta i nutricionista i departament d'estètica i perruqueria.

Piscina interior


La piscina interior té unes dimensions de 33 x 9 mts. La seva fondària és progressiva que va d'1m al 1,50m i a l'1,30m.
Característiques: un únic vas d'aigua amb 5 carrils habilitats per practicar la natació i on es desenvolupen una gran varietat d'activitats aquàtiques, entre elles Aiguagim, cursets de natació infantil, d'adults, nadons, patufets, embarassades, terapèutiques i entrenaments personals.
Material aquàtic: dins de les instal·lacions aquàtiques hi ha material d'entrenament i lúdic que els abonats podran utilitzar si és de la seva necessitat.
Temperatura: normalment la temperatura de l'aigua es 29ºC. L'ambient de la piscina es troba a una temperatura d'uns 32-33ºC.

Pistes de pàdel

  • 10 pistes de vidre exteriors i consecutives.
  • La gespa està renovada i la il·luminació és de tipus led d'última generació.
  • La reserva de pista de pàdel no té cost addicional per als nostres abonats.Sala de fitness


Sala de fitness de 1.500 metres quadrats situada a la primera planta i envoltada de llum natural.
Està equipada amb zona d'entrenament cardiovascular, màquines guiades, pes lliure i espai funcional, on s'imparteixen classes d'entrenament funcional, metabòlic i crosstraining.

Sales d'activitats dirigides

Disposem de 4 sales d'Activitats Dirigides on es realtzen activitats de coreografia, tonificació, condicionament físic i infantils, 1 sala de ciclisme indoor amb 55 bicicletes Keiser M3 i 1 estudi per activitats de consciència corporal.
Piscina exterior


La piscina exterior té unes dimensions de 20 x 10 mts, una fondària d'1,30 mts. i és únicament de caire lúdic.
Està oberta al bany des del 10 de juny (només caps de setmana durant Juny), Juliol - Agost (tots els dies), Setembre (fins l'inici del curs escolar).
Disposa d'una terrassa-solarium amb vistes a La Mola i a Montserrat oberta des de Setmana Santa fins Setembre.

Camp de futbol 7