bg

Informació general

seccio/informacio-general/terrassasports-informa
COMUNICAT AMB RELACIÓ A LA REOBERTURA DEL TERRASSASPORTS

20/11/2020

Us comuniquem que les nostres instal·lacions estaran obertes a partir del 23 de novembre.

L’horari del centre serà de dilluns a divendres laborables de 6:30 a 21:00, dissabtes, diumenges i festius de 9:00 a 15:00.

Amb les noves mesures implantades per la Generalitat de Catalunya, només es podrà oferir un 50% de l’aforament a pàdel i piscina (com estaven funcionant fins ara), i el 30% a la sala de fitness i activitats dirigides, sent imprescindible la reserva prèvia per fer ús dels serveis de natació, pàdel i activitats dirigides.

En tenir piscina coberta, es podrà fer ús dels vestidors. Les dutxes no estaran operatives.

Totes les quotes es reactivaran automàticament a partir del dia 23, i s'aplicaran els descomptes oportuns a les següents remeses bancàries.

Els serveis contractats associats al pàdel, com l’escola de pàdel o les classes particulars, s’impartiran en el seu horari habitual a partir del 23 de novembre. També, es reprendran els cursos de natació impartits a escoles. Malauradament, en aquests moments no es poden reprendre els cursos de natació particulars, ni l’escola de ball.

Recordem que és responsabilitat de tots mantenir les instal·lacions esportives obertes, i és obligatori complir amb la normativa de distància de seguretat, mascareta i neteja de material.

Gràcies per seguir confiant en l’equip del Terrassasports.
21/06/2020


Benvolgut/da abonat/ada,

Quan ens veiem a partir de demà, les instal·lacions que us trobareu seran diferents, més segures, amb senyalització i indicacions, i una nova manera de relacionar-nos.

Tots haurem de tenir paciència en l’adaptació d’aquest nou escenari.

Amb aquest comunicat, us volem informar d’una sèrie d’aspectes que haurem de tenir tots en compte:

 • El club obre en el seu horari habitual, de dilluns a divendres laborables de 6:30 a 22:30, dissabtes de 9:00 a 21:00, i diumenges i festius de 9:00 a 15:00. Recordeu que les instal·lacions esportives tanquen 30 minuts abans. El solàrium/piscina exterior té l’horari de 10:00 a 20:00 de dilluns a dissabtes, i diumenges i festius de 10:00 a 14:00.
 • És obligatori l’ús de la mascareta per circular per les instal·lacions. És opcional durant la pràctica de l’activitat física.
 • Has de portar dues tovalloles: una petita per la suor, i una gran per cobrir el material o màquines que utilitzis.
 • Si necessites una estoreta per la pràctica de ioga, Pilates o interval, l’has de portar de casa.
 • Els vestidors, les dutxes i els armariets estan operatius, però si pots, et recomanem que vinguis canviat de casa.

Procediment per realitzar una reserva prèvia:

 • Per a pàdel, piscina interior i activitats dirigides és necessari que realitzis una reserva prèvia. El nostre aforament actual és limitat, per la qual cosa et recomanem que t'asseguris la teva assistència. Si no reserves, no podem garantir la teva plaça. Per l’ús de la sala de fitness i el solàrium/piscina exterior no serà necessari.
 • El tràmit es realitza online, des de https://terrassasports.com/reserves. Pots accedir mitjançant aquest link, o des de la web d'inici del Terrassasports, clicant sobre el botó "Reserves". El sistema et sol·licitarà un usuari, que és el teu número d'abonat/da (disponible en el teu carnet del club o documents d'alta). Si no saps la contrasenya o tens problemes per a accedir, pots clicar sobre el link "¿Olvidó su contraseña?", o escriure un mail a comreservar@terrassasports.com.
 • Les reserves estaran disponibles 24 hores abans que comenci l'activitat, i podràs realitzar-la fins 1 hora abans del seu inici. Si finalment no pots assistir, si us plau, recorda cancel·lar-la perquè un/a altre/a abonat/da pugui fer ús.

Hem fet una desinfecció integral del centre per una empresa certificada, i s’ha reforçat la neteja diària. Disposeu d’estacions higièniques dotades de gel hidroalcohòlic i viricides homologats per a tots els espais.


Amb relació a l’accés al club amb convidats o invitacions, donat que tota la instal·lació té un aforament limitat, és necessari prioritzar l'ús del servei dels nostres abonats. D’aquesta manera, i de forma excepcional i per un temps a determinar, no es vendran entrades puntuals ni es podrà accedir amb invitació. També, queda suspesa la cortesia d’accés gratuït a les piscines a menors de 6 anys acompanyats per un adult abonat.

Tot l’equip de Terrassasports us esperem a partir de dilluns 22, amb moltes ganes, amb molta energia positiva i agraint-vos que hàgiu continuat donant-nos confiança durant tot aquest període de confinament.

Moltes gràcies a tots per tot.

Salutacions,

La Direcció.
15/06/2020

Benvolgut/da abonat/ada,

Us volem agrair tots els missatges de suport que hem rebut des del començament d'aquesta crisi. Totes les paraules ens donaven força per reprendre progressivament els serveis a mesura que es flexibilitzaven determinades restriccions d'àmbit nacional. També desitgem que vosaltres, la família i els amics us trobeu bé.

El dia 13 de març es va suspendre la nostra activitat, abans que es decretés el tancament obligatori, amb la idea de protegir els dos pilars fonamentals del Terrassasports: els nostres abonats i els nostres treballadors. Durant aquest període s'ha realitzat un important esforç econòmic congelant totes les quotes, sense deixar d'oferir classes en directe on line i mantenint un canal de comunicació actiu. També hem anat preparant les instal·lacions per garantir totes les mesures de protecció i sanitàries que s'han establert. Tenim a la nostra disposició els medis i els equips necessaris per garantir la pràctica esportiva en un entorn segur.

Està previst que el dia 22 de juny, amb l'arribada de la fase 3, sigui el dia de la reobertura del Terrassasports, amb el seu horari habitual, de dilluns a divendres laborables de 6:30 a 22:30, dissabtes de 9:00 a 21:00, i diumenges i festius de 9:00 a 15:00.

La quota es reactivarà automàticament amb les següents característiques:

 • Abonats amb pagament mensual: compensació dels 18 dies no gaudits del mes de març.
 • Abonats amb pagament avançat: a la facturació programada s'aplicarà l'ampliació del trimestre, semestre o anualitat corresponent.
 • Abonats que han fet ús del servei de pàdel i/o natació: han consumit els 18 dies no gaudits del mes de març. Es facturarà al juny la part proporcional corresponent.


Donat que no es podrà excedir un % de l'ocupació màxima de la instal·lació, amb la finalitat de gestionar amb comoditat aquesta nova situació, s'hauran de reservar els serveis de piscina, pàdel i activitats dirigides des de la web del club i app.

Recomanem que es visiti periòdicament www.terrassasports.com, i @terrassaports a Instagram i Facebook, on es troba informació actualitzada sobre el Terrassasports. Per tràmits administratius fins al dia de l'obertura, el canal de contacte és info@terrassasports.com.

Tot l'equip del Terrassasports espera amb il·lusió el moment de tornat a estar amb tots vosaltres!

Salutacions cordials.

La Direcció.29/03/2020La direcció del Terrassasports va emetre un comunicat el passat dia 13 a on s'indicava que el centre estaria tancat fins al 29 de març.

A hores d´ara no és possible aventurar quan es tornarà a la normalitat donada aquesta situació única i difícil de gestionar. Per tant no disposem de data programada per la reobertura de les instal·lacions. Aquesta es notificarà quan el Ministeri de Sanitat aixequi les restriccions actuals.

Volem aprofitar per agrair la confiança i la comprensió de tots els abonats.

19/03/2020

La direcció del Terrassasports va decidir el tancament de la instal·lació de manera preventiva el passat divendres 13 de març, i el mateix dia es va decretar per part del Departament de Salut l’obligatorietat de tancament de tots els centres esportius.


Hem rebut molts missatges de suport, com també d’altres de preocupació sobre la situació actual. Tot l’equip del Terrassasports estem treballant perquè aquesta situació us afecti el mínim possible i desitjant tornar molt aviat a la normalitat.

Per aquests fets, us comuniquem que:

 • No s’efectuarà cap remesa bancària dels serveis contractats durant aquest període de tancament.
 • Totes les quotes queden congelades fins a la reobertura del centre. Els dies del mes de març que no s’han pogut gaudir pel tancament, seran compensats el mes de l’obertura. 
 • Els abonats que tinguin pagaments avançats (trimestral, semestral o anual), se’ls allargarà la quota els mesos oportuns.

 
Entenem i lamentem les molèsties que aquest tancament us pugui suposar.12/03/2020

A causa de la situació sanitària actual i a les recomanacions efectuades des de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Terrassa, el Terrassasports suspèn temporalment la seva activitat i romandrà tancat des de les 15 h del 13 de març i fins al 29 de març.

Informarem i actualitzarem aquesta mesura en funció del Pla d’Emergència Municipal.

Demanem disculpes donada aquesta situació excepcional i gràcies per la comprensió.

https://www.terrassa.cat/es/coronavirus  https://web.gencat.cat/ca/coronavirus/