bg

Informació general

seccio/informacio-general/terrassasports-informa
Terrassasports informa

COMUNICAT EN RELACIÓ AMB EL CORONAVIRUS


29/03/2020

La direcció del Terrassasports va emetre un comunicat el passat dia 13 a on s'indicava que el centre estaria tancat fins al 29 de març.

A hores d´ara no és possible aventurar quan es tornarà a la normalitat donada aquesta situació única i difícil de gestionar. Per tant no disposem de data programada per la reobertura de les instal·lacions. Aquesta es notificarà quan el Ministeri de Sanitat aixequi les restriccions actuals.

Volem aprofitar per agrair la confiança i la comprensió de tots els abonats. 
19/03/2020

La direcció del Terrassasports va decidir el tancament de la instal·lació de manera preventiva el passat divendres 13 de març, i el mateix dia es va decretar per part del Departament de Salut l’obligatorietat de tancament de tots els centres esportius.


Hem rebut molts missatges de suport, com també d’altres de preocupació sobre la situació actual. Tot l’equip del Terrassasports estem treballant perquè aquesta situació us afecti el mínim possible i desitjant tornar molt aviat a la normalitat.

Per aquests fets, us comuniquem que:

- No s’efectuarà cap remesa bancària dels serveis contractats durant aquest període de tancament.

 - Totes les quotes queden congelades fins a la reobertura del centre. Els dies del mes de març que no s’han pogut gaudir pel tancament, seran compensats el mes de l’obertura. 

- Els abonats que tinguin pagaments avançats (trimestral, semestral o anual), se’ls allargarà la quota els mesos oportuns.

 
Entenem i lamentem les molèsties que aquest tancament us pugui suposar.12/03/2020

A causa de la situació sanitària actual i a les recomanacions efectuades des de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Terrassa, el Terrassasports suspèn temporalment la seva activitat i romandrà tancat des de les 15 h del 13 de març i fins al 29 de març.

Informarem i actualitzarem aquesta mesura en funció del Pla d’Emergència Municipal.

Demanem disculpes donada aquesta situació excepcional i gràcies per la comprensió.