bg

Blog

En aquesta secció, podràs trobar setmanalment recomanacions i altres aspectes a tenir en compte en la pràctica de l'esport i la salut.

Últimes entrades del blog

8 consells per evitar les lesions

Image

Els factors que intervenen en la predisposició per l'aparició de lesions són múltiples i variats. És bàsic conèixer-los per poder actuar i evitar o minimitzar els riscos.

Campus de Pàdel Terrassasports

Image

Gran èxit del campus de pàdel del Terrassasports, on des dels més petits als més grans tenen l'oportunitat d'aprendre i millorar la tècnica de pàdel...
i gaudir del bon temps i de l'estiu!

Gluten

Image

Actualment trobem moltes referències "Gluten Free" en els supermercats.

Hi ha persones que pateixen problemes digestius i deixen de consumir aquesta proteïna pel seu compte.

Aquests canvis dietètics, en principi, poden semblar que no tenen conseqüències, però si la dieta no ofereix els nutrients necessaris, pot generar manques i, a la llarga, ser perjudicial.

Demana sempre assessorament professional.

Tots tenim un mal dia o una mala temporada

Image

Redueix el teu entrenament si és necessari, però no llencis la tovallola perquè un dia no hagis trobat temps per venir al gimnàs.

Entrena, encara que sigui poc, cada dos o tres dies. Si no perds l'hàbit, podràs reprendre una rutina de més intensitat quan estiguis millor o tinguis més temps.

A l'estiu: Diversió i salut pels nens

Image

El calendari laboral és molt diferent de l'escolar i és gairebé impossible poder conciliar família i treball. Però la nostra preocupació no només es centra en aquest aspecte logístic, sinó que també volem que els nostres fills gaudeixin d'un estiu divertit i actiu. L'activitat infantil és essencial per la salut dels nens que necessiten fer exercici perquè creixin saludables.

Fer activitat física

Image

El cos no ha de ser només aparença. La complexió forta importa, però el més decisiu és que el seu interior estigui a punt.

Si fas activitat física, has de cuidar les teves defenses naturals, el teu sistema cardiovascular, el teu fetge i el teu aparell respiratori. I sobretot, portar una dieta equilibrada.