bg

Blog

En aquesta secció, podràs trobar setmanalment recomanacions i altres aspectes a tenir en compte en la pràctica de l'esport i la salut.

Últimes entrades del blog

Activa't

Image

 

Aixecar l'ànim a través de l'activitat física no és cap secret científic conegut.
Venir cada dia a entrenar al Terrassasports i apuntar-se a totes les Màster Classes et farà feliç!

Llegir més...

Sortides per gaudir de la muntanya organitzades per Urian i Terrassasports

Image

 

Terrassasports juntament amb l'empresa Urian (guies de muntanya i barrancs a Barcelona i Vallès Occidental), organitzarem tot tipus d'activitats d'aventura; barranquisme, senderisme, travesses, raquetes de neu, cursos i formacions, i molt més.
El nostre objectiu és aconseguir que els nostres abonats gaudeixin de la muntanya i de totes les seves activitats de forma segura i professional.

Llegir més...

Els tomàquets

Image

 

Sabem que estàs en plena operació biquini i que ja segueixes una rutina d'exercicis acompanyada d'una dieta equilibrada. Un ingredient que no hi pot faltar és el tomàquet en qualsevol de les seves versions: amanides, gaspatxo o al forn. T'aporta múltiples beneficis, entre ells, el seu poder diürètic, que contribueix a eliminar grasses i toxines. Prova de consumir-lo de 3 a 4 cops per setmana!

Llegir més...

T'agraden les ametlles?

Image

 

Uns 100 grams d'ametlles aporten 18g de proteïna i unes 600 kcal.  És ideal per reduir el nivell de colesterol i, a més a més, aporta calci, ferro i potassi.

Llegir més...