bg

Blog

En aquesta secció, podràs trobar setmanalment recomanacions i altres aspectes a tenir en compte en la pràctica de l'esport i la salut.

Últimes entrades del blog

Activitats aquàtiques

Image

 

En les activitats aquàtiques el risc de lesions és gairebé nul. A més a més, és ideal per a rutines de prevenció o per a rehabilitació posttraumàtica... 

Llegir més...

Conseqüències de consumir sucre en excés

Image

 

Ja fa uns anys que metges i nutricionistes aconsellen reduir o inclús eliminar totalment el consum de sucre de la nostre dieta. I quan parlem de sucre, no ens referim únicament al endolcidor que l’hi posem al cafè. De fet, una gran part dels aliments processats que ingerim el contenen.

Llegir més...

Cross Training

Image

 

L'elevada freqüència cardíaca d'una sessió de Cross Training fa que cremis moltíssimes calories quantes més calories cremes, més s'accelera el nostre metabolisme...

Llegir més...

Horari Desembre

Image

 

Durant el mes de desembre aquest serà el nostre horari nadalenc, però recorda ni un pas enrere en els teus objectius d'entrenament: 6 i 8 de desembre de 9h a 15h i no s'impartiran classes dirigides. 25 i 26 de desembre tancat.

GO! 

Llegir més...

La meditació

Image

 

Són infinits els beneficis de la meditació, però volem destacar els més importants: millora la memòria, alleuja l'estrès, potencia la salut mental i física... L'heu provat? Explica'ns-ho...

Llegir més...

Crema de Carbassa

Image

 

Tenint en compte que és època de carbassa, què millor que una recepta de crema de carbassa calenta per la fresqueta.

Llegir més...

Us vénen de gust uns "pancakes" de civada?

Image

 

8-10 clares d'ou
40 gr de copos de civada
Estèvia
Llevat
Canyella

Barreja tots els ingredients a la batedora, fent una mescla uniforme; aboca el cotingut a una paella amb molt poc d'oli i cuina cada cara durant un parell de minuts. Pots decorar-ho amb gerds o amb la fruita que més t'agradi.

Llegir més...

8 consells per evitar les lesions

Image

 

Els factors que intervenen en la predisposició per l'aparició de lesions són múltiples i variats. És bàsic conèixer-los per poder actuar i evitar o minimitzar els riscos.

Llegir més...

Campus de Pàdel Terrassasports

Image

 

Gran èxit del campus de pàdel del Terrassasports, on des dels més petits als més grans tenen l'oportunitat d'aprendre i millorar la tècnica de pàdel...
i gaudir del bon temps i de l'estiu!

Llegir més...

Gluten

Image

 

Actualment trobem moltes referències "Gluten Free" en els supermercats.

Hi ha persones que pateixen problemes digestius i deixen de consumir aquesta proteïna pel seu compte.

Aquests canvis dietètics, en principi, poden semblar que no tenen conseqüències, però si la dieta no ofereix els nutrients necessaris, pot generar manques i, a la llarga, ser perjudicial.

Demana sempre assessorament professional.

Llegir més...

Tots tenim un mal dia o una mala temporada

Image

 

Redueix el teu entrenament si és necessari, però no llencis la tovallola perquè un dia no hagis trobat temps per venir al gimnàs.

Entrena, encara que sigui poc, cada dos o tres dies. Si no perds l'hàbit, podràs reprendre una rutina de més intensitat quan estiguis millor o tinguis més temps.

Llegir més...

A l'estiu: Diversió i salut pels nens

Image

 

El calendari laboral és molt diferent de l'escolar i és gairebé impossible poder conciliar família i treball. Però la nostra preocupació no només es centra en aquest aspecte logístic, sinó que també volem que els nostres fills gaudeixin d'un estiu divertit i actiu. L'activitat infantil és essencial per la salut dels nens que necessiten fer exercici perquè creixin saludables.

Llegir més...

Fer activitat física

Image

 

El cos no ha de ser només aparença. La complexió forta importa, però el més decisiu és que el seu interior estigui a punt.

Si fas activitat física, has de cuidar les teves defenses naturals, el teu sistema cardiovascular, el teu fetge i el teu aparell respiratori. I sobretot, portar una dieta equilibrada.

Llegir més...