bg

Informació general

seccio/informacio-general/fases-de-reobertura-del-centre
COM FER UNA RESERVA?

INFORMACIÓ PER REALITZAR UNA RESERVA

Per a pàdel, piscina interior i activitats dirigides és necessari que realitzis una reserva prèvia. El nostre aforament actual és limitat, per la qual cosa et recomanem que t'asseguris la teva assistència. Si no reserves, no podem garantir la teva plaça. Per l’ús de la sala de fitness i el solàrium/piscina exterior no serà necessari.

El tràmit es realitza online, des de https://terrassasports.com/reserves. Pots accedir mitjançant aquest link, o des de la web d'inici del Terrassasports, clicant sobre el botó "Reserves". El sistema et sol·licitarà un usuari, que és el teu número d'abonat/a (disponible en el teu carnet del club o documents d'alta). Si no saps la contrasenya o tens problemes per a accedir, pots clicar sobre el link "¿Olvidó su contraseña?", o escriure un mail a comreservar@terrassasports.com.

Les reserves estaran disponibles 24 hores abans que comenci l'activitat, i podràs realitzar-la fins 1 hora abans del seu inici. Si finalment no pots assistir, si us plau, recorda cancel·lar-la perquè un/a altre/a abonat/da pugui fer ús.

FITNESS

No serà necessària la reserva prèvia.

PISCINA INTERIOR

La reserva es realitza per trams de 45 minuts. Disponible amb 24h d'anterioritat.

SOLÀRIUM/PISCINA EXTERIOR

No serà necessària la reserva prèvia.

ACTIVITATS DIRIGIDES

La reserva estarà disponible 24h abans de l'inici de l'activitat.

PÀDEL

La reserva de pista estarà disponible des de les 23:00 del dia anterior al qual es vol reservar.