bg

Informació general

seccio/informacio-general/comunicat-5febrer2021
INFORMACIÓ SOBRE LES MESURES VIGENTS ENTRE EL 8 I 21 DE FEBRER

Us comuniquem que a partir del 8 de febrer obrirem la sala de fitness i les sales d’activitats dirigides indoor. Es mantenen els serveis de piscina, pàdel i activitats dirigides outdoor que s’ofereixen avui dia.

Amb les noves mesures implantades per la Generalitat de Catalunya, es podrà oferir un aforament a la sala de fitness del 30%, i les activitats dirigides indoor s’adaptaran a les restriccions publicades.

És imprescindible fer una reserva prèvia per fer ús de la piscina, les activitats dirigides i el pàdel per mitjà de la web, app o telèfon. Per fer ús de la sala de fitness, no serà necessari.

És obligatori l'ús de la mascareta en tot moment dintre de l'edifici (utilitzant-la de manera correcta), inclòs durant la pràctica de l'exercici físic a la sala de fitness o sales d'activitats dirigides.

L’horari del centre serà de dilluns a divendres de 6:30 a 21:00, i caps de setmana de 9:00 a 15:00.

Totes les quotes s’activaran automàticament a partir del dia 8 de febrer, i s’aplicaran els descomptes oportuns a les següents remeses bancàries. Això no s’aplicarà als abonats que han fet ús de les instal·lacions entre el 7 - 31 de gener i l’1 - 7 de febrer, als abonaments per dies (quota mini), quotes promocionals, i altes realitzades a partir del 7 de gener.

Amb relació als cursos de natació infantil i l'escola de ball, malauradament, no es poden reprendre de moment. En canvi, les classes de l’escola de pàdel continuen en el seu horari habitual, com també les classes de natació per adults.

Recordem que és responsabilitat de tots mantenir les instal·lacions esportives obertes, i és obligatori complir amb la normativa de distància de seguretat, mascareta i neteja de material.

Gràcies per seguir confiant en l’equip del Terrassasports.