bg

Secció de Pàdel

Terrassasports es proclama campió de la 6a lliga LC Pàdelkids

Les semifinals van començar a les 16h, amb una gran calor, enfrontant els equips de CT Sabadell amb CN Terrassa, i Terrassasports amb Pàdel Casal Viladecavalls.
Després d’una dura eliminatòria, demostrant el seu millor nivell i evolució, van passar a la final l’equip de Terrassasports guanyant a Pàdel Casal per 4 a 2, amb victòria de les quatre parelles més petites, benjamí i aleví. Per altra banda, a la segona semifinal es va produir un empat a 3 entre CN Terrassa i CT Sabadell. Que van haver de desempatar amb un súper tie break en cada categoria, en el qual van sortir victoriosos els de Sabadell per 2 a 1.
A continuació, es va disputar la gran final, en la qual van sortir campions de la 6a lliga els nens de l’escola de pàdel de Terrassasports per un contundent 5 a 1 contra el CT Sabadell.

L’equip de Terrassasports està format en la categoria Benjamí per Pep Honorato, Kike tomás, Judit López, Raúl Martínez, Maria García, Carla Jaenada i Biel Ruiz. En la categoria Aleví tenen a Alba Forte, Eduard Echevarria, David Echevarria i Yeray García. I la categoria Infantil la formen Gerard Madrid, Jordi Expósito, Carlos Hita, Oriol Ruiz, Victor Benítez, Pol Paez i Dani Paez.  

Felicitats a tots els nens i als monitors (Dani Huerta, Carlos Huerta, Antonio Ríos i Jorge Altuna) peró sobretot a Sara Lopéz per la seves ganes i entrega portant l’Equip.

seccio/padel/terrassasports-campio-de-la-6a-lliga-lc-padelkids