bg

Informació general

seccio/informacio-general/tancament-oct20cat
TANCAMENT TEMPORAL DE LES INSTAL·LACIONS

20 de novembre de 2020

Us comuniquem que les nostres instal·lacions estaran obertes a partir del 23 de novembre.

L’horari del centre serà de dilluns a divendres laborables de 6:30 a 21:00, dissabtes, diumenges i festius de 9:00 a 15:00.

Amb les noves mesures implantades per la Generalitat de Catalunya, només es podrà oferir un 50% de l’aforament a pàdel i piscina (com estaven funcionant fins ara), i el 30% a la sala de fitness i activitats dirigides, sent imprescindible la reserva prèvia per fer ús dels serveis de natació, pàdel i activitats dirigides.

En tenir piscina coberta, es podrà fer ús dels vestidors. Les dutxes no estaran operatives.

Totes les quotes es reactivaran automàticament a partir del dia 23 de novembre, i s'aplicaran els descomptes oportuns a les següents remeses bancàries.

Els serveis contractats associats al pàdel, com l’escola de pàdel o les classes particulars, s’impartiran en el seu horari habitual a partir del 23 de novembre. També, es reprendran els cursos de natació impartits a escoles. Malauradament, en aquests moments no es poden reprendre els cursos de natació particulars, ni l’escola de ball.

Recordem que és responsabilitat de tots mantenir les instal·lacions esportives obertes, i és obligatori complir amb la normativa de distància de seguretat, mascareta i neteja de material.

Gràcies per seguir confiant en l’equip del Terrassasports.13 de novembre de 2020

El passat 30 d'octubre, la direcció del Terrassasports va emetre un comunicat on s'indicava que el centre romandria tancat temporalment durant quinze dies inicials, seguint les indicacions decretades per la Generalitat de Catalunya.

Avui dia, aquesta restricció s'ha ampliat deu dies més, fins al pròxim 23 de novembre.

Recomanem que visiteu puntualment la secció de notícies a terrassasports.com i les nostres xarxes socials per mantenir-vos informats de les últimes novetats.

Com sempre, us donem les gràcies per confiar la vostra salut en l'equip del Terrassasports.30 d'octubre de 2020

Des 
d’avui, 30 d’octubre, el Terrassasports romandrà tancat temporalment seguint les indicacions decretades per la Generalitat de Catalunya, i segons el document publicat amb relació a les mesures de prevenció previstes davant el rebrot de la Covid-19, aquesta restricció tindrà una vigència inicial de quinze dies.

Encara que les nostres instal·lacions estiguin tancades, no volem que deixeu d’entrenar, i a partir de la setmana vinent programarem un calendari de classes online a les nostres xarxes socials, per ajudar-vos a continuar amb la vostra rutina d’entrenament. 

Amb relació a les quotes, procurarem que aquesta situació us afecti el mínim possible, i com ja es va fer al mes de març, aquestes seran congelades automàticament a partir d’avui (no és necessari que se sol·liciti cap tràmit), i seran reactivades a la reobertura, compensant els dies no gaudits. No obstant això, al moment de la publicació de l’obligatorietat del tancament del centre, la remesa corresponent al mes de novembre ja estava realitzada i enviada al banc. L’antelació de l’anunci amb les noves mesures ha impedit la modificació d’aquest cobrament, i s’aplicaran els descomptes corresponents a les quotes i serveis un cop es pugui reprendre l’activitat.

Anirem informant de l’evolució de la situació i de novetats per mitjà de terrassasports.com i a xarxes socials. 

Com sempre, us donem les gràcies per confiar la vostra salut en l’equip del Terrassasports.

L’activitat física és salut! Esperem tornar a veure-us a tots ben aviat!